Yoho National Park

'Wonder of awe'  Pure verwondering toen Native Indians 'Yoho' de 1ste keer uitschreeuwden.  Aanschouw onderweg de impressionante Spiral Rail Tunnels met 2 viewpoints die uitzicht bieden op dit spektakel. Ongeveer 30 treinen per dag slingeren hier voorbij door het bochtige doolhof van tunnels.

TAKAKKAW FALLS

Vanaf de Daly Glacier stroomt ze over een 255 meter hoge klif en vormt ze de tweede hoogste waterval van Canada. Van de parking is het een korte wandeling naar de voet van de waterval. Neem een regenjas mee want de grote hoeveelheid water die hier naar beneden stort zorgt voor een verfrissende douche. 

EMERALD LAKE

Emerald Lake is gekend voor zijn prachtig smaragd groene kleur. Het werd toevallig ontdekt in 1882 toen een Europese ontdekkingsreiziger zijn ontsnapte paarden aan het opsporen was. Al snel werd Emerald Lodge gebouwd om onderdak te bieden aan reizigers van de Kicking Horse Pass. Huur een kano of trek je wandelschoenen aan.

LAKE O HARA

Dit adembenemende en unieke meer is des te aantrekkelijker vanwege de beperkt toegelaten bezoekers. Zonder reservatie op de bus zal je dit meer niet te zien krijgen. Zeker een aanrader!