Berenlodges

Wakker worden met het zachte geruis van de bossen op de achtergrond, omgeven door de bergen van West-Canada? Exclusieve berenlodges in het hart van deze ongerepte wildernis bieden een unieke en onvergetelijke ervaring. Kom dichter bij de Canadese natuur dan je ooit had kunnen dromen!

WAT ZIJN BERENLODGES?

Berenlodges zijn luxe accommodaties gelegen in afgelegen gebieden van West-Canada waar de natuur nog ongerept is en de wilde dieren vrij rondzwerven. Deze lodges zijn speciaal ontworpen voor natuurliefhebbers en avonturiers die grizzlyberen en zwarte beren in hun natuurlijke habitat willen observeren. Vaak zijn deze lodges alleen bereikbaar per watervliegtuig of boot, wat bijdraagt aan de exclusiviteit en de ongerepte sfeer van de locatie.

                          

WAT ZIT ER BIJ JE VERBLIJF INBEGREPEN?

Bij aankomst in de berenlodges word je verwelkomd door ervaren gidsen en vriendelijk personeel. De voorzieningen zijn van topklasse en zorgen voor een comfortabel en zorgeloos verblijf. Je verblijft in een ruime kamer met een prachtig uitzicht op de omliggende natuur, comfortabele bedden en een moderne badkamer. Je geniet van heerlijke maaltijden bereid door getalenteerde chef-koks, vaak met lokale en seizoensgebonden ingrediënten.

Het zijn steeds professionele gidsen die je begeleiden tijdens alle activiteiten en je alles vertellen over de lokale flora en fauna. Je krijgt een uitgebreide veiligheidsbriefings en uitleg over de nodige maatregelen om ervoor te zorgen dat de interacties met wilde dieren veilig verlopen.

WAT KUN JE ER DOEN?

Tijdens je verblijf in een berenlodge zijn er tal van activiteiten en mogelijkheden om de wildernis van dichtbij te ervaren. De specifieke activiteiten kunnen variëren per lodge. 

Onder begeleiding van deskundige gidsen ga je op zoek naar grizzlyberen en zwarte beren, waarbij je hun natuurlijke gedrag kunt observeren en fotograferen. Je verkent de uitgestrekte bossen en bergen tijdens begeleide wandelingen en leert alles over de diverse ecosystemen van West-Canada. Vang je eigen zalm in de kristalheldere rivieren en geniet van een verse vismaaltijd in de lodge. Maak de perfecte foto's beren, adelaars, elanden en andere wilde dieren die dit gebied hun thuis noemen.

                          

WAAROM ZIJN ZE ZO UNIEK EN EXCLUSIEF?

De berenlodges combineren luxe en avontuur op een manier die je nergens anders vindt. Ze zijn gelegen in enkele van de meest afgelegen en ongerepte natuurgebieden van Canada, ver weg van de toeristische paden. Door het beperkte aantal gasten per lodge is de ervaring intiem en persoonlijk, met veel mogelijkheden om de gidsen te leren kennen en je eigen avontuur op maat te laten maken. De lodges werken met groot respect voor de natuur en de lokale cultuur, en zijn vaak betrokken bij natuurbeschermingsprojecten om de wilde dieren en hun leefomgeving te beschermen.

Deze unieke combinatie van factoren maakt een verblijf in deze lodges exclusief en heeft vanzelfsprekend een bijbehorend prijskaartje.

                                                                             

BOEK NU JOUW AVONTUUR!

Een verblijf in een berenlodge is meer dan alleen een vakantie, het is een onvergetelijke reis naar het hart van de wildernis. Boek nu jouw avontuur en ontdek de magie van de Canadese natuur in haar puurste vorm. Laat je inspireren door de schoonheid van de wildernis en creëer herinneringen die een leven lang meegaan.

Heb je nog vragen of wil je hier graag nog wat meer informatie over neem dan zeker contact op met ons en we helpen je graag verder!

Meer informatie kan je hier terugvinden.