Vliegen naar Canada

Een goede reis start met een aangename vluchtverbinding. Daar zijn we van overtuigd. De Canada Travel Designers staan je van A tot Z bij in het regelen van internationale vluchten. We zorgen voor een passend vluchtvoorstel bij elke reis, dit steeds voor de best mogelijke prijs, en met de meest geschikte vluchtverbinding voor jouw route. We spitten de mogelijkheden voor je uit en bezorgen een duidelijke offerte met bagage.

We werken samen met verschillende kwalitatieve luchtvaartmaatschappijen, zijn op de hoogte van alle mogelijke verbindingen, en beschikken  over toegang tot wereldwijde reservatiesystemen. De vluchtprijs die je van ons ontvangt, is steeds de eindprijs inclusief alle luchthaventaksen, reservatiekosten, 1 stuk ruimbagage en handbagage. Hoe vroeger je intercontinentale vluchten boekt, hoe interessanter dit gewoonlijk is voor de prijs. 

COMFORT OP JOUW MAAT

Vlieg je graag met extra comfort, zoals extra beenruimte, een extra stuk ruimbagage, of in business klasse? Wil je op voorhand al je stoelen naast elkaar reserveren dan kan dit ook. Geef ons gerust een seintje. We houden hier rekening mee bij het opstellen van je vluchtvoorstel.

PERSOONLIJKE SERVICE

Een vlucht geboekt via Canada Travel Designers gaat samen met een vlotte dienst na verkoop. We volgen nauwkeurig je reservatie op en bieden snelle bemiddeling in geval van onverwachte uurwijzigingen of vertraging. Daarbij houden we steeds je reisprogramma in het achterhoofd en een vlotte aansluiting op je reisroute. We bieden geen afzonderlijke vluchttickets aan, enkel in combinatie met een Canada- en/of Alaska rondreis.

VLOT VLIEGEN VAN EUROPA NAAR NOORD-AMERIKA

Richting Canada zijn er verschillende verbindingen mogelijk. Zo kan je rechtstreeks vliegen vanuit Amsterdam of Parijs. In 9 tot 10 uur vlieg je met KLM naar Vancouver, Edmonton of Calgary. Wanneer we 1 overstap inlassen, heb je ook vanuit Brussel vlotte verbinding, waarbij je overstapt in Londen, Frankfurt, Keflavik of Toronto. We beschikken over goede tarieven in samenwerking met Air Canada, Lufthansa en British Airways. Bagage wordt bij de overstap automatisch overgeladen van het ene toestel in het andere. Je wandelt zelf gewoonweg van de ene gate naar de andere. Zo verloopt de overstap vlot en comfortabel.

VLUCHTEN PLANNEN

Wanneer je vliegt naar West-Canada zal je in de heenreis een lange dag hebben. Er is immers 9 uur uursverschil tussen Brussel of Amsterdam met Vancouver in British Columbia. Met Edmonton of Calgary in de provincie Alberta, is dat 8 uur verschil. Omdat je in westelijke richting vliegt, volg je het zonlicht en blijft het de hele dag licht. Je vertrekt bijvoorbeeld in Amsterdam om 14u00, en landt in Vancouver om 17u00. In realiteit heb je wel 10 uur op het vliegtuig doorgebracht.

Voor de terugreis moeten we steeds 2 kalender dagen inplannen. Dit omdat je nu tegen de tijd in vliegt. Je vliegt in oostelijke richting, door de nacht. Wanneer je vlucht vertrekt op donderdag in Canada, zal je landen op vrijdag in Europa. We houden hier steeds rekening mee in je reisplanning.

VLIEGEN VANUIT SCHIPHOL AMSTERDAM

Ook voor Vlamingen is het vaak interessant om te vliegen vanuit Schiphol Amsterdam. De verplaatsing naar Amsterdam wordt onmiddellijk goedgemaakt met de rechtstreekse vluchtverbinding naar Canada. Schiphol is overigens erg gemakkelijk te bereiken. Vanuit Brussels Airport kan je met de Cityhopper snel en voordelig vliegen naar Schiphol. Vanuit Brussel of Antwerpen kan je met de IC trein (in 2 uur) of Thalys (in 1 uur)  gemakkelijk tot Schiphol reizen. Zowel trein als Cityhopper boeken we graag voor je in, zodat je ook hieromtrent geen zorgen hebt. Natuurlijk kan je ook met de eigen wagen Schiphol bereiken. We kunnen je verder helpen met informatie rond parkeermogelijkheden rondom de luchthaven of je bijstaan met het boeken van een hotelovernachting in een luchthavenhotel rondom Schiphol. Zeker in geval van een vroege vlucht kan het handig zijn om de avond voordien al naar Amsterdam af te zakken en te logeren in de omgeving van de luchthaven.    

Contacteer ons vrijblijvend voor een vluchtvoorstel en reisofferte volgens jouw reiswensen.