Motorhome

Uitgestrekte natuur, een uitgebreid campingaanbod, goed onderhouden wegen: West-Canada vormt het perfecte plaatje om met de motorhome rond te trekken.

Je zal gauw merken dat de term ‘RV’ erg courant gebruikt wordt in Noord-Amerika. RV staat voor ‘recreational vehicle’, en verwijst naar elk voertuig waar je in kan slapen.

Rondreizen met een RV is ideaal voor een zorgeloze vakantie. Je hebt je bed, keuken en badkamer immers altijd bij en kan er eender waar gebruik van maken. Een tasje koffie zetten bij je picknick, even naar het toilet onderweg, genieten van de zonsondergang vanuit je luie zetel? Het kan allemaal.

Wij regelen alles

Het is onze missie om je een vakantie zonder zorgen te bieden. Jij geniet van de buitenlucht en de prachtige omgeving, wij regelen de rest.

Geen voorbereiding en geen stress, wij regelen alles 

We bieden je de service die je ook bij een hotelrondreis zou krijgen. Zo regelen we al je kampeerplaatsen en voorzien we je van een routeboek met alle praktische informatie en info over activiteiten en bezienswaardigheden onderweg.

Zelf heb je geen ellenlange voorbereiding aan je reis en geen stress om zeker een campingplaats te vinden. We hebben al lang het mooiste plekje voor je vast gelegd, in je routeboek hoef je alleen maar na te lezen hoe je er best heen rijdt.

Moderne motorhome en camping

We gaan voor elk reisgezelschap op zoek naar het geschikte voertuig. Tegenwoordig beschikken motorhomes over heel wat comfort. Elke reiziger beschikt over een volwaardig bed en de keuken is uitgerust met alle nodige huisraad, koelkast, afwasbakje en gasfornuis.

De campings liggen steeds op strategische plaatsen op je reisroute

Daarnaast kiezen we steeds voor campings met moderne en verzorgde faciliteiten. Je kan er gebruik maken van het sanitair van de camping voor de afwas, douche, en toiletbezoek.

De campings liggen steeds op strategische plaatsen op je reisroute, centraal gelegen bij de toeristische bezienswaardigheden. We kiezen er de campings met de mooiste ligging uit, in functie van de beschikbaarheid op het moment van je reservatie.

Aanbod

In ons reisaanbod vind je een aantal reisroutes die gemaakt zijn om maximaal kampeercomfort te garanderen. Deze routes gaan allemaal door in het Westen van Canada. De perfecte locatie om rond te reizen per motorhome. Op zoek naar een reis in het Oosten? Dan reis je vlotter rond per huurwagen. 

We houden rekening met alle mogelijkheden en de noodzaken van een RV-reiziger. De routes zijn zorgvuldig uitgedacht, en volledig geoptimaliseerd voor elke kampeerder.

Wil je enkele dagen aan je route toevoegen? Of een reis op maat samenstellen? We werken dit graag voor je uit, rekening houdende met de beschikbaarheden en haalbaarheid van je plan. 

We bieden steeds advies op maat. Een aanpassing aan een reisroute betekent in vele gevallen ook een aanpassing van de prijs, deze bezorgen we je op maat in een persoonlijk reisvoorstel.

Een nieuwe manier van rondreizen met je motorhome, met alle voordelen, zonder de nadelen. Kamperen is voor iedereen, en gaat alleen maar om samen genieten van de bijzondere natuur.

Klik door naar ons motorhome reisaanbod