Canada met het gezin

Naar Canada reizen met (jonge) kinderen is een avontuur waar we je graag wegwijs in maken. Canada is zonder twijfel een kindvriendelijke bestemming om rond te reizen: een gevarieerd aanbod van activiteiten, magische landschappen, overvloedig wildlife en de typische Canadese gastvrijheid.

Er is een ruim aanbod voor jong en oud, waardoor iedereen geboeid zal blijven. Zo maken Nationale Park Rangers op een speelse manier kinderen wild over de lokale fauna en flora. Als jonge wereldreiziger kan je een certificaat verdienen en krijg je een leuk souvenir overhandigt.

Ook musea zorgen ervoor dat hun jongste bezoekers op een interactieve manier op verkenning gaan, 3D maquettes, geluidsfragmenten, touchscreens, volledig nagebootste Gold Rush of Indianen dorpen compleet met levensechte figuren en wildlife zorgen voor een intense museumbeleving. 

We begrijpen hoe met kinderen te reizen, dus helpen we je graag bij het plannen & geven je praktische tips, jouw enige taak is verder om samen te genieten van de vakantie.