Canada met het gezin

Naar Canada reizen met (jonge) kinderen is een avontuur waar we je graag wegwijs in maken. Canada is zonder twijfel een kindvriendelijke bestemming om rond te reizen: een gevarieerd aanbod van activiteiten, magische landschappen, overvloedig wildlife en de typische Canadese gastvrijheid.

NATIONALE PARKEN & MUSEA OP KINDERMAAT 

Er is een ruim aanbod voor jong en oud, waardoor iedereen geboeid zal blijven. Zo maken Nationale Park Rangers op een speelse manier kinderen wild over de lokale fauna en flora. Als jonge wereldreiziger kan je een certificaat verdienen en krijg je een leuk souvenir overhandigt.

Ook musea zorgen ervoor dat hun jongste bezoekers op een interactieve manier op verkenning gaan, 3D maquettes, geluidsfragmenten, touchscreens, volledig nagebootste Gold Rush of Indianen dorpen compleet met levensechte figuren en wildlife zorgen voor een intense museumbeleving. 

Interactive musea, de natuur als grote speeltuin en tal van excursies maken van Canada de perfecte familiebestemming

GEEN STRESS ONDERWEG 

We begrijpen hoeveel planning reizen met kinderen met zich meebrengt, dus helpen we je graag bij het plannen & geven je praktische tips. Bij het uitstippelen van je reisroute houden we rekening met de afstanden. We zorgen ervoor dat je nooit te lange afstanden op één dag moet afleggen en voorzien voldoende tijd op je stopplaatsen.

Zowel een huurwagen als motorhome lenen zicht perfect om met kinderen rond te reizen. Heel wat hotels beschikken over een zwembad waar kinderen zich bij aankomst in kunnen uitleven. Een motorhome heeft, vooral bij kleine kinderen, het voordeel dat je telkens een badkamer en keuken bij je hebt. Handig voor het opwarmen van eten of om een kind te verschonen. Jouw enige taak is verder om samen te genieten van de vakantie.

EXCURSIES MET KINDEREN

Lente of zomer in elk seizoen kan je leuke activiteiten toevoegen aan je reis. Denk maar aan een kanotocht op één van de vele meren onder een blauwe hemel in zomer. Het merendeel van onze aangeboden excursies is mogelijk met kinderen. We bekijken bij het opmaken van je reisvoorstel steeds concreet de opties en vaak geniet je nog van kinderkorting.