Hotel verblijf

Canada is met z’n lange, prachtige en goed onderhouden wegen dé selfdrive bestemming bij uitstek. Een selfdrive met hotelaccommodatie biedt de vrijheid van een individuele reis met alle hotelcomfort. Op je eigen tempo baan je een weg langs de hoogtepunten van Canada, en slaap je in een goed bed.

We zorgen steeds voor logies in kwalitatieve accommodaties met alle moderne hotelvoorzieningen en eigen badkamer op de kamer, aangename queen bedden (2 bedden van 153cm x 203 cm) of King size bed (1 bed van 183cm x 203cm).
De indeling van je kamer verschilt per hotel. Op een tweepersoonskamer slaap je ofwel in een King of Queen bed. Bij een drie- of vierpersoonskamer heb je ofwel twee Queen beden of één King/Queen bed en een sofabed. Heb je een voorkeur, dan kan je ons dit altijd doorgeven. We doen onze uiterste best om op elke locatie een kamer te vinden die aan je voorkeuren voldoet, al is dit steeds afhankelijk van beschikbaarheid. 

De accommodaties zijn goed gelegen op logische rustplaatsen langs je route

De hotels die we voorstellen zijn vlot bereikbaar en beschikken telkens over parking (gratis of tegen betaling). We selecteren onze voorkeurhotels steeds uit eigen ervaring, en hechten belang aan aangenaam slaapcomfort tegen de beste prijs-kwaliteit.

HOTELCATEGORIEEN: 

We kiezen steeds voor comfortabele hotels of lodges, die uitblinken in comfort, ligging of uitvoering. Geselecteerd uit onze eigen ervaringen en tegen de beste prijs-kwaliteit. Op sommige locaties is dit in combinatie met charmehotels. Dit zijn kleinschalige accommodaties, in een typische stijl, met oog op detail en gelegen op iets specialere locaties. 

Bij een offerte bezorgen we je in detail welk hotel we per locatie zouden uitkiezen. We bieden reizen aan volgens de beschikbare hotels in de omgeving, en maken daarbij een uitgekiende selectie. Accommodaties die niet aan onze kwaliteitstandaarden voldoen, laten we links liggen. Indien er bij boeking een bepaald hotel niet meer beschikbaar zou zijn, hebben we alternatieven achter de hand van gelijkwaardig niveau. We brengen je steeds op de hoogte indien dergelijke wijzigingen noodzakelijk zouden zijn. 

Mag het iets meer zijn? Op tal van locaties bieden we de mogelijkheid om je verblijf te upgraden naar luxe hotels of bijzondere accommodaties. Dit zijn steeds hotels die een bepaalde meerwaarde bieden: in comfort niveau, ligging, stijl of uitvoering. Denk maar aan de historische Fairmont hotels, een iconische hotelketen in Canada. Of een charmante, authentiek houten lodge gelegen aan de oever van een idyllisch meer.

De Fairmont hotels zijn een icoon in Canada. Er overnachten is een ware beleving

Spreekt het luxesegment je aan? Bekijk dan onze luxereizen waarbij je gegarandeerd in topaccommodaties verblijft en zowel de hoogtepunten als hidden gems van Canada ontdekt. 

Heb je vragen over hotelkeuze, maak je graag een aanpassing, of wil je graag meer weten, neem dan gerust contact op met de Canada Travel Designers.