Hotel B&B verblijf

Canada is met z’n lange, prachtige en goed onderhouden wegen dé selfdrive bestemming bij uitstek. Een selfdrive met hotelaccommodatie biedt de vrijheid van een individuele reis met alle hotelcomfort. Op je eigen tempo baan je een weg langs de hoogtepunten van Canada, en slaap je in een goed bed.

We zorgen steeds voor logies in kwalitatieve accommodaties met alle moderne hotelvoorzieningen en eigen badkamer op de kamer, aangename queen bedden (2 bedden van 153cm x 203 cm) of King size bed (1 bed van 183cm x 203cm).
De indeling van je kamer verschilt per hotel. Op een tweepersoonskamer slaap je ofwel in een King of Queen bed. Bij een drie- of vierpersoonskamer heb je ofwel twee Queen beden of één King/Queen bed en een sofabed. Heb je een voorkeur, dan kan je ons dit altijd doorgeven. We doen onze uiterste best om op elke locatie een kamer te vinden die aan je voorkeuren voldoet, al is dit steeds afhankelijk van beschikbaarheid. 

De accommodaties zijn goed gelegen op logische rustplaatsen langs je route

De hotels die we voorstellen zijn vlot bereikbaar en beschikken telkens over parking. We selecteren onze voorkeurhotels steeds uit eigen ervaring, en hechten belang aan aangenaam slaapcomfort tegen de beste prijs-kwaliteit.

HOTELCATEGORIEEN: STANDAARD, COMFORT OF LUXE

In onze standaardaccommodatie bieden we steeds degelijke, nette hotels aan met een handige ligging, vergelijkbaar met een 3* niveau. 
In de comfortcategorie kiezen we er hotels of lodges uit die uitblinken in comfort, ligging of uitvoering, vergelijkbaar met een 4* niveau. 

Bij een offerte bezorgen we je in detail welk hotel we per locatie zouden uitkiezen. We bieden reizen aan volgens de beschikbare hotels in de omgeving, en maken daarbij een uitgekiende selectie. Accommodaties die niet aan onze kwaliteitstandaarden voldoen, laten we links liggen. Indien er bij boeking een bepaald hotel niet meer beschikbaar zou zijn, hebben we alternatieven achter de hand van gelijkwaardig niveau. We brengen je steeds op de hoogte indien dergelijke wijzigingen noodzakelijk zouden zijn. 

Mag het iets meer zijn? Op tal van locaties bieden we de mogelijkheid om je verblijf te upgraden naar luxehotels of bijzondere accommodaties. Dit zijn steeds hotels die een bepaalde meerwaarde bieden: in comfort niveau, ligging, stijl of uitvoering. Denk maar aan de historische Fairmont hotels, een iconische hotelketen in Canada. Of een charmante, authentiek houten lodge gelegen aan de oever van een idyllisch meer.

De Fairmont hotels zijn een icoon in Canada. Er overnachten is een ware beleving

Spreekt het luxesegment je aan? Bekijk dan onze luxereizen waarbij je gegarandeerd in topaccommodaties verblijft en zowel de hoogtepunten als hidden gems van Canada ontdekt. 

Voor sommige reizen bieden we slechts 1 accommodatiecategorie aan. Dit omdat de specifieke keuze van accommodaties daarbij bijdraagt aan het uniek karakter van de reis. Dit aanpassen zou de insteek van de hele reis intrinsiek veranderen, op de website zal je dan ook één categorie terugvinden bij deze reizen.

Heb je vragen over hotelkeuze, maak je graag een aanpassing, of wil je graag meer weten, neem dan gerust contact op met de Canada Travel Designers Kelly, Ineke & Sam.

RONDREIZEN PER HUURWAGEN

Rijden in Canada is erg aangenaam dankzij de brede en goed onderhouden wegen. We zorgen voor een huurwagen die voldoende ruim is voor jouw reisgezelschap, rekening houdende met alle bagage. Alle wagens zijn automatisch geschakeld. Meer info over huurwagens in Canada

Met het Canada Travel Designers op maat gemaakte routeboek vind je vlot je weg

In Canada onderneem je eenvoudig en veilig een roadtrip per huurwagen. Aan de hand van het CTD routeboek vind je vlot je weg. Het routeboek bevat praktische informatie en info over bezienswaardigheden onderweg. Je deelt je dag zelf in en bepaalt waar je stopt, hoe lang je stopt, en of je al dan niet een wandeling wil maken of uit lunchen wil gaan.

SLIMME TIPS EN REISCOMFORT

Zowel bij de planning als de uitvoering van je reis denken we aan optimaal reiscomfort. 
Bijvoorbeeld wanneer je je reis start in een stad als Vancouver of Toronto, wordt de wagen pas opgehaald in het centrum van de stad op de dag dat je de stad zal verlaten. In de grootstad ga je de wagen immers niet nodig hebben, en bovendien is het in steden wel prijzig om deze te parkeren. Zo vermijden we onnodige kosten.